avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare titlu proprietate

Ce sanse de succes poate avea o actiune avand ca obiect anularea titlului de proprietate care s-a emis fara a exista documente care sa ateste proprietatea asupra acelui teren si nu s-au intocmit nici procese verbale de vecinatate?

Este corect sa se elibereze un titlu de proprietate doar pe un singur nume, atunci cand exista si un al doilea mostenitor?
Cel mai recent răspuns: ContSters99857 , utilizator 08:45, 7 Iulie 2010
Daca al doilea mostenitor nu a facut cerere de reconstituire atunci titlul se elibereaza celui care a facut acest lucuru. Ca sa promovati o actiune de anulare a TP trebuie sa justificati un inte4res nu numai ceea ce ati aratat, adica ca prin emiterea titlului vi se inclaca un drept.
Prin acest titlu de proprietate, respectivul si-a "tras" o suprafata din terenul meu. Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate care nu cuprinde toti mostenitorii directi dorinm dorinm Buna ziua Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns vizavi de problema mea. Suntem 7 mostenitori directi (nepoti ai defunctului aceeasi calitate).Doi ... (vezi toată discuția)
Mostenire - titlu de proprietate - intabulare Betlen Betlen Datele problemei: - Exista 6 mostenitori legali dupa parintii defuncti cu drepturi egale de 1/6 parte. - Exista adeverinta stabilire drept de proprietate a ... (vezi toată discuția)
Actiune in anulare titlu de proprietate ContSters6135 ContSters6135 Am si eu o speta. De pe urma unui defunct au ramas 4 mostenitori, care au formulat cerere de reconstituire in termenul legal. Comisia judeteana a validat ... (vezi toată discuția)