avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... casco omniasig
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

casco omniasig

Salutare! Am o polita casco la omniasig din august 2009. in februarie am avut o dauna la masina am facut toate actele pentru a baga masina in service si am asteptat dupa omniasig sa dea acceptul de plata cam 3 saptamani ceea ce a fost un pic cam mult. Dupa acele 3 sapt mi s-a spus sa ca daca vreau sa fiu despagubit de ei sa platesc ratele in avans pana la sfarsitul contractului, Ideea e ca eu aveam data scadenta pe 4 ale lunii si la sugestia lor am platit pe 25 martie. Acum cateva zile m-am dus din nou la ei cu alt dosar de dauna si surpriza.... nu mai am casco. constractul a fost reziliat pe motiv ca am intarziat plata pentru rata a 8 cu mai mult de 15 zile. Dar rata a 7a a fost platita la timp pe 4 si ei au incasat-o pe 24 februarie. Faptul ca am platit toate ratele din contract si ei mi-au luat banii nu inseamna ca polita a continuat in mod normal? Ei mi-au zis ca nu sunt obligati sa ma anunte daca reziliaza contractul. Eu stiu ca imi pot cere sa platesc toate ratele numai daca dauna mea depaseste dublul primei de asigurare care este de 2600 de euro. Dauna anterioara a fost de 7000 de RON. La omniasig sa deschizi un dosar de dauna trebuie sa suni la un numar de telefon si acolo iti deschide cineva dosarul. Operatorul respectiv are in fata toate datele legate de tine. De ce nu mi-a zis el ca nu am casco si s-au gandit tocmai acum cand am dauna ca ei nu mai platesc nimic.Lamuriti-ma si pe mine va rog. Daca nu am fost coerent e din cauza nervilor si a zecilor de telefoane date astazi.
Va multumesc aniticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 02:14, 20 Iulie 2010
Dupa cateva telefoane date pe la diversi brokeri si asiguratori Omniasig astazi eram decis sa merg la dansii la sediu cu un avocat sa rezolvam problema. Am zis sa sun inainte sa vad daca macar au vreun raspuns concret si surpriza... domnul care mi-a zis ca mi-a trecut polita ca fiind nevalida a visat frumos sau nu stiu ce a facut si polita mea este activa piesele sunt comandate masina este deja in service. Au zis dansii ca sa ma duc si la CSA ca nu am nicio sansa cu rata aia neplatita dar vad ca astazi au avut sentimente mai bune. Va multumesc foarte mult pentru ajutorul dumneavoastra si pentru sfaturi.
O seara placuta!
Ma bucur pt. dv si va felicit pt insistenta si tarie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco omniasig guvaci guvaci in anul 2007 am cumparat o dacia logan prin credit auto,si am semnat un contract casco cu firma omniasig pe un termen de 10 ani atat cat este si creditul auto. ... (vezi toată discuția)
Frauda? - asigurare casco chryssn2007 chryssn2007 Buna ziua, De cateva zile ma confrunt cu o problema legata de un contract de asigurare CASCO incheiat din 2007 prin BRD, pe o perioada de 10 ani cu ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare apartament si reziliere prin neplata Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu buna ziua, am incheiat in oct 2018 o polita de asigurare ptr locuinta ptr 12 luni, platibila in 4 rate egale in oct 2018, ian, aprilie,iulie 2019). Am ... (vezi toată discuția)