avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau sa interzic unei persoane accesul in casa in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau sa interzic unei persoane accesul in casa in care eu sunt proprietar!

ce trebuie sa fac ca sa obtin un ordin judecatoresc pentru a interzice unei persoane accesul in casa mea. unde trebuie sa merg?cat ma costa? etc...
Cel mai recent răspuns: luthienna , utilizator 13:36, 9 Iulie 2010
La judecatorie, in principiu... sau la politie...
Depinde ce calitate are persoana respectiva (in raport cu dv) si in ce sens doriti sa ii interziceti accesul...
Locuieste acolo sau... vine in "vizita"...?
daca persoana are domiciliul in casa dvs, va trebui sa-l chemati in judecata, pt evacuare
pai are buletinul pe adresa aceea si este tatal meu si da locuieste inca in casa dar vrem sa il scoatem din casa si nu vrea sa plece.casa e pe numele meu,si toti suntem de acord sa plece(familia) nu vrem sa mai stea cu noi..dar nu se da plecat,cum fac sa ii interzic sa mai intre in casa?
il chemati in judecata pt evacuare
Din cite stiu eu ( din auzite )trebuie sa aveti motive intemeiate si martori care sa sustina acuzele dvs.In afara de asta este si de durata ( pe cale legala =singura modalitate).Consultati mai bine un avocat.El stie cel mai bine ce aveti de facut.

Alte discuții în legătură

Interzicere acces parinte la locuinta newmanq newmanq Buna, Am o problema la care am nevoie de raspuns. Cand se poate cere interezicerea unui parinte la locuinta daca inca nu a inceput divortul? Tatal meu a fost ... (vezi toată discuția)
Mostenire Buzgau Marian Buzgau Marian este vorba despre casa bunicului meu,care a decedat si a lasat-o tatalui meu si fratelui acestuia . in urma cu 4 ani tatal meu a murit si vreau sa va intreb ... (vezi toată discuția)
Evacuare andreutzz98 andreutzz98 Buna ziua! Cum se poate face o evacuare fara a apella la instanta judecatoreasca,mai exista si o alta cale? In luna decembrie mama a decedat,ea locuind cu ... (vezi toată discuția)