avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fiica majora salariata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fiica majora salariata

Fiica majora , salariata locuieste cu parintii . Nu contribuie cu nimic la cheltuielile din casa , are un comportament agresiv (verbal) fata de parinti , pretentii absurde chiar daca I se atrage atentia ca nu mai sunt bani destui pentru haine de la Zara , parfumuri frantuzesti etc. (evident greseala de educatie dar e prea tirziu).S-au incercat discutii blinde (si mai dure), educative sa-si schimbe comportamentul .
Nu s-a reusit.
Cum poate fi determinata pe cale legala sa paraseasca apartamentul.


Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2016
freeanifer, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:27, 30 Octombrie 2016
Sa o notifice sa părăsească casa într-un anumit termen, apoi sa ceara evacuarea în instanta.
Acel copil are vreun drept legal asupra apartamentului? Daca nu atunci pur si simplu cind este plecata la servici impachetatii toate lucrurile, scoatetile la usa si schimbati cheile de acces.
E dicutabil sa elimini din domiciliu o persoana in acest fel.
Nu ar fi legal...daca are act de identitate conform caruia locuieste acolo in mod statornic si daca este si fiica lucrurile sunt si mai complicate sub aspect juridic.

Legea prevede procedura evacuarii.
Daca in lege exista un vid legislativ in aceasta privinta a evacuarii unei persoane atunci cu siguranta ca fiecare proprietar isi zbura cu tot cu lucruri din a sa proprietate persoanele nedorite si bunurile acestora...

Procedura evacuarii presupune si existenta dreptului la un proces echitabil...si ascultarea partii adverse din proces, in speta, partea parata.
Incercati sa-i taiati wireless-ul :)
In momentul in care I se reinnoieste buletinul de ce este chemat tatal care este proprietar si mostenitor unic al apartamentului sa semneze la politie?

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi recuperez casa? dada1 dada1 Buna ziua, M-am casatorit in anul 2010, stand impreuna cu sotul meu din anul 2009. Din aceasta casatorie nu a rezultat niciun copil. Am locuit in ... (vezi toată discuția)
Drepturile parintilor fata depropriile copii bubcsi bubcsi Buna ziua, am urmatoarea intrebare: exista vreo lege pe baza careia parintii pot cere \"copiilor lor\" trecuti de varsta de 30 ani sa paraseasca ... (vezi toată discuția)
Evacuare in urma divortului ToaderDaniela ToaderDaniela Sunt proprietara unui apartament dobandit inaiantea casatoriei.In urma divortului cu hotatare definitiva si a partajului si a evacuarii in curs,nu gasesc o ... (vezi toată discuția)