avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reconfigurare mansarda aflata in indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reconfigurare mansarda aflata in indiviziune

Buna ziua,

Am postat in urma cu cateva zile o intrebare la care nu am primit un raspuns, si, in aceste conditzii, imi permit sa revin cu intrebarea mea prin intermediul unui link la postul initial: www.avocatnet.ro/content/for...

PS
Scriu acest nou mesaj deoarece nu am reusit sa gasesc vreo metoda de a "ridica" un post mai vechi inapoi pe primul loc in forum; va rog comunicatzi-mi daca exista o asemenea metoda pentru a putea evita pe viitor adaugarea de posturi noi pentru a "reactiva" un post la care nu primesc raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Nu gasesc subiectul nerantula nerantula Am postat in data de 21 martie 2008 un subiect pe tema 'Impozitare partaj imobiliar' (Drept civil), in cadrul caruia am mai adaugat azi o postare, dar nu il ... (vezi toată discuția)
De ce se posteaza de pe contul meu loredana27 loredana27 de ce pe contul meu si cum a reusit cineva sa puna o intrebare in numele meu? va rog sa fitimai strictiin ceea ce priveste acest siteu..va multumesc. (vezi toată discuția)
Poze fara acord ContSters79066 ContSters79066 Revin din nou cu intrebarea referitoare la postarea unor fotografii pe un link. Am participat la o petrecere unde au fost facute fotografii de un fotograf ... (vezi toată discuția)