avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... minimis
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

minimis

e adevarat ca s-au epuizat fondurile pentru ajutoarele tip minimis, cele de pana la 200.000. euro?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 01:03, 8 Iulie 2010
andretag81 a scris:
e adevarat ca s-au epuizat fondurile pentru ajutoarele tip minimis, cele de pana la 200.000. euro?

DA
Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat de minimis din cadrul Ministerului Finanţelor Publice a anunţat epuizarea bugetului alocat schemei de ajutor de minimis pentru dezvoltarea sau modernizarea IMM-urilor, în valoare de 100 de milioane euro pe perioada 2007-2011.
Cererile de acord de principiu pentru finanţare au fost analizate si selectate, în limita bugetului anual alocat schemei, în functie de data şi numărul de înregistrare la Ministerul Finanţelor Publice până la nr.25576/26.02.2010, inclusiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri minimis cristi t cristi t am depus proiectul pe la 1iunie 2010,in 7 iunie 2010 s-au suspendat fondurile de catre min.finante, oare mai sunt sanse de accesare fonduri?se mai ... (vezi toată discuția)
O noua schema de ajutor de minimis pentru imm-uri! Daniela Bolog Daniela Bolog 10 mai 2013 Ministerul Finantelor a pregatit o noua schema de ajutor de minimis prin care se intentioneaza sustinerea in continuare a IMM-urilor in vederea ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene ovisalom ovisalom Buna ziua, Am inteles ca UE acorda fonduri pentru reinnoirea echipamentelor IT ale unei companii. Intrebarea mea este: o data ce ai obtinut aceste fonduri ... (vezi toată discuția)