avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract intretinere

am dobandit nuda proprietate dintr-un apartament cu titlu de intretinere. intretinuta trasnmitatoare este in viata. eu as dori sa vand nuda proprietate. in caz de rezolutiune pentru neexecutare a contractului de intretinere se va desfiinta si contractul de vanzare cumparare a nudei proprietati sau tertul cumparator va ramane proprietar eu urmand sa platesc in echivalent
Cel mai recent răspuns: mihai09 , utilizator 13:01, 7 Iulie 2010
da se va desfiinta.
puteti face un act aditional la contractul de intretinere.
in ce va consta actul aditional?
multumesc
pe undeva prin contractul dvs de intretinere scrie ca in caz de rezolutiune a contractului bunul fie se intoarce in patrimoniul intretinutei, fie exista posibilitatea transformarii intretinerii intr-o suma de bani.
actul aditional va consta tocmai in aceasta limitare de a nu mai putea solicita decat transformarea obligatiei de intretinere intr-o suma de bani.
sa inteleg ca fara acceptul intretinutei transmitatoare de a transorma in bani obligatia e riscant pt cumparatorul meu. eu il garantez de evictiune si voi fi obligat probabil inclusiv la despagubiri?
mai bine renunt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare cumparare uzufruct viager aditza_mxm aditza_mxm buna ziua. ma confrunt cu o problema, si nefiind in tara i-mi este destul de greu sa gasesc solutii. acum 2 ani bunica mi-a facut contract de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Plata cotelor de întreþinere neachitate tantahurub tantahurub bună seara, am rugămintea de a mă lăuri cu privire la următorul aspect _ sunt proprietara unui apartament cu clauză de întreţinere persoana cu care ... (vezi toată discuția)
Transformarea obligatiei de intretinere intr-o obligatie de a da aurelia2009 aurelia2009 Bunicul meu are contract de intretinere in baza caruia unchiulmeu ar trebui sa-i presteze intretinere constand in mancare, imbracaminte, medicamente si alte ... (vezi toată discuția)