avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna ziua!

O declaratie notariala facuta inainte de casatorie, ce semnificatie are in cazul unui divort? Este cu titlu executoriu?

Declaratia este formulata in felul urmator:

"Subsemnatul X, domiciliat in ...., declar ca am primit de la sotia mea Y (fosta ....), suma de ......, pentru a achita sulta conf. sentintei civile nr. ...... pronuntata in dosarul nr. ......, de Judecatoria ........ si pentru a achita un credit BRD.
Declar de asemenea ca suma de ..... am primit-o anterior casatoriei noastre si ca aceasta provine din fondurile proprii ale sotiei mele".

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:20, 7 Iulie 2010
nu constituie titlu executoriu,ce semnificatie are, decide instanta. sotia poate cere sulta mai mare la partaj, sau retragerea sumei de bani, ca bun propriu, sau nimic, daca vi i-a dat cadou

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie notariala Tedesco Tedesco Buna ziua! O astfel de declaratie este cu titlu executoriu? Declaratia este formulata in felul urmator: \"Subsemnatul X, domiciliat in ...., declar ca ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar Tedesco Tedesco Buna ziua! O astfel de declaratie este cu titlu executoriu? Declaratia este formulata in felul urmator: [b]\"Subsemnatul X, domiciliat in ...., declar ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala Tedesco Tedesco Buna ziua! In cazul unui partaj, exista vreo diferenta, ca aceasta declaratie notariala a fost semnata dupa casatorie si nu inainte de ... (vezi toată discuția)