avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... masa succesorala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

masa succesorala

Mama a murit acum 3 ani ,iar tata vrea sa deschida succesiune dupa mama. Noi suntem 4 frati iar 2 din frati sunt in strainatate IAR O SORA TREBUIE SA PLECE PESTE CATEVA ZILE SI EA IN STRAINATATE.Momentan nu avem posibilitatea sa fim toti in tara pt. masa succesorala iar tata vrea sa deschida succesiunea .
INTREBARE.
-CUM AM PUTEA PROCEDA CHIAR DACA FRATII NU SUNT PREZENTI??
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 12:29, 7 Iulie 2010
fratii Dvs. sa faca fiecare o procura pt Dvs. sau tatal Dvs. prin care sa ii reprezentati la dezbaterea mostenirii. sora sa faca procura inainte sa plece din tara iar fratii la ambasada/consulat sau un notar + apostila
mergeti la un notar apropiat de localitate ultimului domiciliu al mamei si va va informa
fratii care nu sunt prezenti pot da procuri pt a fi reprezentati.
oricum la deschiderea procedurii succesorale nu este nevoie de toti mostenitorii.
la elliberarea CM-ului trebuie sa fie prezenti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune după moartea mamei valentinap39 valentinap39 Buna ziua. In octombrie 2019 a murit mama mea. Ea a locuit alaturi de tatăl meu in orașul Brăila. Eu locuiesc în București iar fratele meu in Italia. ... (vezi toată discuția)
Procura pentru cota de mostenire paulal paulal Situatia mea este destul de simpla: mama a murit anul trecut, si a ramas un apartament in care in prezent locuieste tata. Suntem numai 2 surori, eu, care ... (vezi toată discuția)
La succesiune trebuie sa participe toti membrii familiai de gradul intai? doinatudorita doinatudorita Buna ziua!In urma cu 8 ani sotul meu a murit iar eu am ramas in casa cu cei 4 copii pe care ii am.Eu as dorii sa vand casa acum, copii sunt majori ,2 dintre ei ... (vezi toată discuția)