Situatia mea este destul de simpla: mama a murit anul trecut, si a ramas un apartament in care in prezent locuieste tata. Suntem numai 2 surori, eu, care locuiesc in SUA, si sora mea, care locuieste in Romania.
Intrebare: vrem sa facem succesiunea anul acesta. Eu nu vreau sa renunt la cota mea de mostenire. Ce fel de procura are nevoie sora mea in Romania ca sa ma reprezinte pe mine, dar in acelasi timp, sa fiu sigura ca primesc cota mea de mostenire? Trebuie sa specific anumite lucruri? O sa fac procura la Consulatul Romanesc din New York.
Procura speciala de reprezentare in fata notarului public cu privire la drepturile succesorale care vi se cuvin dupa moartea mamei dvs. Sora dvs. va fi imputernicita ca in numele si pt dvs. sa accepte succesiunea mamei.
Si eu stiam la fel ca nu mai trebuie apostilata, dar poate gresesc. Oricum in cazul in care aveti nevoie de un model de procura, ca sa stiti cam ce trebuie scris si cum sa arate, va pot ajuta, trimitandu-va un model in mesaje private
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Succesiune imobiliara
paulal
Buna ziua. Numele meu este Paula si locuiesc in prezent in Statele Unite. Mama mea a murit in decembrie anul trecut si a ramas un apartament in care in prezent ... (vezi toată discuția)
Succesiune
3my
buna ziua. am o problema : tatal meu a murit acum 2 ani si ceva. mai am o sora , iar mama acum traieste cu alt barbat . noi, copii suntem plecati in ... (vezi toată discuția)