avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inscriere la masa credala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inscriere la masa credala

Buna ziua. Va rog sa-mi furnizati cateva date despre cum te poti inscrie la masa credala. Firma care ne datora o anumita suma de bani a intrat in insolventa pentru reorganizare si am primit o notificare prin care suntem anuntati ca ne putem inscrie la masa credala pina cel tarziu in 18 august. Intrebarea mea este cum se procedeaza, care sunt pasii pentru a ne inscrie la masa credala, ce documente trebuie sa anexam si care sunt costurile? Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: norinam , utilizator 12:40, 7 Iulie 2010
Trebuie sa depuneti la tribunal o declaratie de creanta (gasiti modele pe internet), anexati in copii contractul, facturile si alte documente pe care le considerati relevante. Atat cererea cat si documenetele anexate trebuie depuse in 2 exemplare. De asemenea, trebuie sa depuneti chitanta referitoare la taxa judiciara de timbru in suma de 120 RON in original si timbru judiciar de o,3 RON.
Daca aveti posibilitatea ar fi bine sa discutati cu un avocat si sa se ocupe el de tot.
Bafta.
Trebuie depusa in dosarul de insolventa o cerere de inscriere la
masa credala, in care se precizati sumele datorate de debitoare,
penalitati si docuemntele in baza carora va datoreaza aceste
sume - contracte, facturi, etc.
Multumesc mult de tot pentru sprijin!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante sasug sasug Buna ziua, Am avut o colaborare (ca Intreprindere Individuala) cu o firma, care a intrat in procedura de insolventa avand catre mine o datorie. Pentru ca ... (vezi toată discuția)
Cerere de inscriere a creantei in tabelul preliminar diaana diaana Buna ziua Am o mare rugaminte Unul dintre clientii nostri datornici a intrat in insolventa. Firma de insolventa ne-a trimis o notificare prin care ne putem ... (vezi toată discuția)
Cerere masa credala prin administrator special caprice caprice Buna ziua ma ajutati va rog cu un model de cerere de incriere prin administrator special la masa credala a unei societati comerciale? Multumesc (vezi toată discuția)