am un copil minor de 1 an si 2 luni dintr-o relatie anterioara de concubinaj.sunt in relatii rele akum ku tatal kopilului si l-am dat in judecata pt pensie alimentara.el ma ameninta in kontinuare in felul urmator;"iti voi demonstra ka acest kopil nu va ramane la tine pt ka eu unul nu pot avea grija de el dar am relatii la protectia copiluluyi si il va lua statul pt ka te-am filmat intr-o dupa-amiaza ka erai la aparate si aveai konsumatie bere."intrebarea mea e kat de grava este situatia luata ka atare?:((mentionez ka atat in timpul relatiei kat si de kand am naskut copilul nu am locuit impreuna mai mult de 30zile.raltia a durat 3 ani jum.multumesk.
pai si daca tatal nu il vrea, care ii e scopul?
ar fi bine sa-l chemati in judecata pt incredintare minor, autoritatea tutelara va face o ancheta la domiciliul dvs, iar instanta dispune pe baza probelor administrate cui il incredinteaza. avand in vedere varsta copilului, va va fi cel mai probabil, incredintat. faptul ca beati o bere care putea sa fie si fara alcool, nu are nicio importanta
in cazul in care va hotarati sa-l dati in judecata pe tatal copilului trebuie sa cereti atat incredintarea minorului catre dvs. cat si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere
skopul lui e de a se razbuna pe mine si folosesste copilul.iar berea era ku alkool.toti cei kare ar putea fi martori sunt kunostinte komune.nu ma duce mintea ce sa fak.as putea sa-l konving intr-un fel sa semneze vreun akt in kare sa-mi fie inkredintat kopilul?fara judekata?????/
nu exista asa ceva, numai instanta hotaraste. nu e neaparat nevoie sa cereti incredintarea minorului acum, vedeti cum se termina procesul aflat pe rol in legatura cu pensia, daca nu plateste, ii puteti face plangere penala..
daca isi dorea copilul, intelegeam sa va faceti griji, dar asa.. ce sens are sa va framantati ca ati baut o bere. conteaza sa nu stati beata incontinuu si sa aveti unde si cu ce il creste pe micut, sa nu-l neglijati.. chestiuni asemenea.
( pe acest forum, sa folositi litera "c" , va rugam)
cel mai bine e sa faceti totul legal,prin tribunal,pentru ca o hotarare judecatoreasca e mai greu de incalcat ( spre deosebire de o intelegere intre dv si el) si se pedepseste pentru nerespectare,cu indiferent cate cunostinte ar avea el.
sa nu va treaca prin cap sa renuntati la pensia alimentara , care e un drept al copilului,nicidecum al dv
multa bafta !
Rapire sau nu
alina27
am un copil de un an si sunt divortata de cand eram insarcinata in luna a sasea.pe hotararea de divort scrie ca NU au rezultat copii minori,dar totusi el l a ... (vezi toată discuția)