am un copil de un an si sunt divortata de cand eram insarcinata in luna a sasea.pe hotararea de divort scrie ca NU au rezultat copii minori,dar totusi el l a recunoscut,deci la tata este trecut numele lui.nu imi da pensie alimentara,nu imi da nimic pt cresterea lui,dar asta e...Problema mea este urmatoarea...eu cu copilul stam la etajul 3,el la 10 si vine cand vrea si imi ia copilul si pleaca cu el sus,fara acordul meu.Daca ii zic sa nu-l ia,imi spune ca e si copilul lui.Mentionez ca tatal lui este un alcoolic de ultima speta ,iar fostul meu sot il urmeaza cu pasi repezi.Se duce cu copilul la padure si cand vine cu el acasa conduce beat,bea in fata copilului si ii da si lui sa guste,etc.Ce pot sa fac sa-l impiedic sa-l mai ia sus in conditiile in care mi-e frica sa nu pateasca ceva copilul din cauza lui ???Ii face ceva politia sau chiar este stapan pe acest copil ?
Atunci va trebui sa luati legatura cu un avocat ca numai in instanta se poate limpezi situatia dvs. De asemenea, tot judecatorul va institui masuri vremelnice cu privire la copil , putand ca pentru moment sa l tina departe de tatal sau , daca puteti face dovada ca e alcoolic si periculos pentru copilul sau.Cu cat intarziati mai mult cu atat se vor agrava lucrurile.
Alcoolul la volan
alina27
am un copil cu fostul meu sot.pt acest copil mai mergem impreuna cu masina sotului meu(la mare,la spital,etc).problema este ca la intoarcerea acasa el conduce ... (vezi toată discuția)
Divort
adrain
buna ziua ma numesc Adrian si am si eu o problema va rog sa ma ajutati. sotia a plecat cu copilul la parinti ei a bagat divort si cere custodia copilului dar ... (vezi toată discuția)