avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... alcoolul la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

alcoolul la volan

am un copil cu fostul meu sot.pt acest copil mai mergem impreuna cu masina sotului meu(la mare,la spital,etc).problema este ca la intoarcerea acasa el conduce BEAT !!!eu nu am carnet,deci suntem la mana lui.mai pleaca si singur cu copilul si cand mi-l aduce acasa,el miroase de la o posta a alcool.saptamana asta a condus cu bb de 3 ori beat si deja nu mai pot.a mai avut permisul suspendat de 2 ori ,tot pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice.ce pot sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 10:06, 12 August 2007
Divortz sau.... va luati alt sofer:D
cu divortul am rezolvat din martie....sa vedem cum rezolvam si cu soferul .ms de idee =D>
nu ii mai incredintati minorul. consecintele pot fi mai grave (dramatice!) decat o noua suspendare a permisului fostului sot.ceea ce nici nu va mai intereseaza de altfel.pentru orice siguranta, limitati-i drastic, prin instanta, contactul cu minorul pe considerentele consumului de alcool-la volan si in afara volanului. costa mai ieftin si e mai ...ortodox, taxi. sau un leasing auto
ms frumos

ai probleme si in dragoste ? zi-le aici ... Juristii au raspuns la orice !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rapire sau nu alina27 alina27 am un copil de un an si sunt divortata de cand eram insarcinata in luna a sasea.pe hotararea de divort scrie ca NU au rezultat copii minori,dar totusi el l a ... (vezi toată discuția)
Retinere permis pentru conducere fara categ. corespunzatoare ionutcraciunaurelian ionutcraciunaurelian Buna seara. Ma numesc Ionut C. Aurelian , nascut pe 21/08/97 La data de 04 / 07 / 2015 am fost oprit de un echipaj de politie la cca. 200-300 m de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan... ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o ... (vezi toată discuția)