avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... declinare competenta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

declinare competenta

Primaria a solicitat instantei de contencios anularea unui proces-verbal emis de catre aceasta. Instanta a invocat exceptia necompetentei materiale, execeptie care a fost admisa si a declinat competenta de solutionare a cauzei in favoarea judecatoriei X.Cu recurs in 5 zile de la pronuntare. Recurs nu are rost sa face.
Ce trebuie facut acum? Asteptam sa ne vina citatie de la judecatoria competenta ?
Instanta de contencios a considerat probabil ca actul a carui anulare se solicita nu este unul administrativ cauza nefiind de competenta ei.In urma declinarii competentei, daca nimeni nu ataca cu recurs aceasta solutie, cauza va ajunge la judecatoria indicata in hotarirea de declinare si aceasta va emite citatii pentru partile implicate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

actiune majorare pensie de intretinere- declinare competenta gabrieladumitru16@yahoo.com gabrieladumitru16@yahoo.com Buna ziua . Imi puteti spune si mie ce inseamna ca nu pre inteleg : 5 Civil . Admite exceptia necompetentei teritoriale a Judecatoriei Buftea , invocata de ... (vezi toată discuția)
Tergiversare executare silita gambette gambette Hotarare pronuntata de instanta judecatoriei sectorului X privind obligatia de plata a debitorului catre asociatia de proprietari a restantelor inregistrate la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua imi puteti explica ce inseamna ramona_myley ramona_myley Solutia pe scurt: În temeiul art. 50 C.proc.pen. rap. la art. 593 C.proc.pen., admite excepţia necompetenţei materiale invocată de instanţă din oficiu. ... (vezi toată discuția)