avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Renuntare proces
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Renuntare proces

Am un proces in derulare cu patronul ultimului loc de munca,pentru drepturi banesti,acesta e de acord sa-mi plateasca aceste drepturi daca renunt la proces .Ce trebuie sa fac pentru a renunta la proces?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lavinia Marian , Consilier juridic 15:13, 7 Iulie 2010
pai este foarte simplu, va prezentati la termen si spuneti judecatorului ca doriti sa renuntati la actiune, sau eventual depuneti o cerere de renuntare la judecata.

veti face cunoscut instantei ca actiunea introdusa a ramas fara obiect si veti depune dovada ca s-au achitat drepturile salariale solicitate!!!
important este sa va plateasca inainte de a face dvs renuntarea , pentru ca sa nu aveti surprize.....................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare proces civil mariacristina mariacristina am primit o citatie pentru neplata unei chirii si pe 23 ianuarie ar fi primul termen de judecata. am achitat chiria respectiva prin transfer bancar si am luat ... (vezi toată discuția)
Patronul refuza plata ultimului salariu crisunikat9 crisunikat9 am lucrat la o firma de transport din slatina 2 luni fara carte de munca,patronul refuza plata diurnei la ultimele curse extern si intern plus plata salariului ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata dan32 dan32 salut Ma numesc Dan si de cativa ani eu si familia mea locuim in Italia, dar avem si un apartament in tara. De curind am fost dat in judecata de asociatia de ... (vezi toată discuția)