avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ecuson conducator auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ecuson conducator auto

As dori sa aflu de existentza vreunei reglementari privind obligativitatea conducatorilor auto - dar nu a taximetristilor! -, ci a celor care transporta marfa, cu un ecuson contzinind datele de identificare, inclusiv fotografia, purtatorului.
Mare multzumita!
Ov. M.
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 16:31, 12 Iulie 2007
Obligativitatea poate fi o regula a firmei angajatoare, prin regulamentul intern
Eu zic ca ar trebui sa-si intepe si certificatul de casatorie in piept, ar fi mai sic ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie port cusoane pentru vanzatoare mihaelamuresan mihaelamuresan Buna ziua. Ar putea cineva sa ma lamureasaca cu o problema? Vanzatoarele sunt obligate sa poarte in piept ecusoane cu numele ? Care este ( daca exista ) actul ... (vezi toată discuția)
Fișa postului nesemnată, pagubă rezultată din exercitarea muncii. poate fi tras la răspundere angajatul în aceste condiții? Klara77 Klara77 Buna ziua , am sa incerc o prezentare cat se poate pe scurt , dar si cuprinzatoare cu speranta ca imi veti da sfaturi potrivite situatiei in care ma aflu ... (vezi toată discuția)
Pot sau nu pot ca pfa taxi sa angajez terte persoane mociandor mociandor DORESC SA STIU DACA POT SAU NU CA TAXIMETRIST pfa ,SA ANGAJEZ PERSOANE CU CARTE DE MUNCA . (vezi toată discuția)