Am depus in data de 07.06.2010 o plangere prin care specificam ca Dna Administrator si Dna presedinte a asociatiei de proprietari nu a achitat facturile la furnizori . Si in acest moment noi asteptam sa ni se dea un expert, pe care o sa-l platim noi, nu statul si politia nu a rezolvat nimic, nici macar stampila si actele de infiintare asociatie nu au fost predate de vechiul presedinte- noului presedinte.
Care este termenul limita de solutionare a plangerii?
Nici nu stim daca plangerea a ajuns la procuratura?
Multumesc!
eu stiu ca la o cerere trebuie sa se raspunda in maxim 30 de zile insa in cazul de fata:"> mai faceti o plangere si specificati ca neprimind raspuns la cererea anterioara.......................aduceti iar in atentie................deoarece.............apoi asteptati iar 30 zile si vedeti poate se sesizeaza. la noi in tara totul se intampla cu intarziere sau invers decat normal.
pai daca ati facut plangere la politie...tot ei trebuie sa va dea si un raspuns cu ce sa solutionat in urma cercetarilor efectuate de ei. mai mergeti la politie, unde ati depus plagerea...si mai intrebati : ce sa intamplat cu plangerea dumneavoastra. ei stiu cel mai bine care e stagiul cercetarii.
Utilizatorul ar trebui sa vina cu unele amanunte. Este vorba de o plangere penala, conform Cpp sau o simpla sesizare?
Daca este o sesizare fara aspecte penale politia trebuie sa va dea un raspuns dupa trecerea celor 30 de zile. Se poate efectua primele verificari, iar daca rezulta unele aspecte penale se va trece in penal si se va acorda un numar unic de la Parchet. pentru o verificare sau mai apoi o expertiza contabila daca este nevoie veti fi citata.
Adresativa politiei unde s-a depus sesizarea pentru a vedea si a va comunica stadiul verificarii.
Succes!
Inselaciune
horia2010
vreau sa initiez o actiune in instanta pentru inselaciune
ma adresez cu o cerere tribunalului (judecatoriei) sau trebuie sa fac o plangere la procuratura sau ... (vezi toată discuția)