@gi_jane2 - daca vreti sa ajutati cu ceva pe autoarea topic-ului, faceti-o in cunostinta de cauza, daca nu stiti despre ce este vorba, lasati-o balta.
In acest context am rugamintea sa cautati, aici in forum raspunsuri pertinente cu privire la cele doua propozitii scrise de dvs. mai sus si mai reflectati. Inteleg ca vreti sa o ajutati, dar nu cu "mi se pare mare suma de penalitati, in raport cu debitul"... aveti dreptate, si mie mi se pare, dar asa asa, la prima citire.
...........................
@danutza07 - nu sunteti nici primul si nici ultimul proprietar aflat la ultimul etaj care pateste ce ati patit dvs. Din nefericire foarte multi proprietari nu isi cunosc drepturile in cadrul as. prop., insa constat ca dvs. nu va cunoasteti nici obligatiile daca ati ajuns sa fiti chemata in judecata de catre as. prop. si intelega ca ati vrea sa va ajutam in aceasta privinta, dar ma tem ca este putin cam tarziu.
Sustin cele aratate de d-na @elga50, mai ales in ceea ce priveste procedura si ordinea in care ati efectuat aceste lucrari.
Ca sa nu pierdem timpul, va dau un link chiar de aici de pe forum privind o procedura aproximativ corecta pe care trebuie sa o urmeze cineva aflat in situatia dvs. :
www.avocatnet.ro/content/for...
Sigur, daca veti mai cauta veti mai gasi si alte discutii privind modul corect de abordare a acestei probleme.
Acum totul depinde de dvs. in raport cu as. prop., de intelegerea cu care veti fi tratata de catre conducerea acesteea.