avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu mai stiu ce sa fac!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu mai stiu ce sa fac!

Am o problema...si sper sa primesc un raspuns oricare ar fi el....pt ca nu mai stiu ce si cum sa fac..
stau la etajul 4...acum cativa ani..cam 4 de tot ne-a plouat in casa....incat s-a distrus tot...am ramas si fara lumina in dormitor si sufragerie...si multe altele.....de igrasie si mucegai nu mai vorbim....parca traiam in pestera....:(..eram studenta atunci, am luat bursa...iar cu banii respectivi am reusit sa facem o prima izolatie...de la asociatie nu am avut nici un sprijin...asta a fost una...dupa 2 ani de la prima izolatie a inceput iar sa ploua...am fost la asociatie si am vb cu ei....le-am explicat tot....in schimb ei mi-au zis ca nu au fonduri etc....a inceput iar calvarul...a cazut tavanul in unele locuri..probleme cu lumina si altele...m-am imprumutat cu 20 milioane de la o cunostiinta si am facut prin cineva o alta izolatie...in schimb cine ne-a ajutat cu asta nu a putut sa-mi dea chitante si altele...dar am martori vecinii de pe scara si normal se poate vedea la fata locului..mai erau 2 saptamani si era nunta surorii mele iar eu stateam cu lighenele peste tot..la asociatie nu am mai putut achita debetele, iar in prezent am 513.25 ron debit si 1357.48 ron penalitati...acum am primit citatie de judecata...:(( spuneti-mi va rog a cui este datoria sa faca hidroizolatii? a propitarului sau a asociatiei...cum nu conteaza deloc ca eu in 4 ani am pus pe terasa blocului 25 milioane?? cand puteam sa achit datoriile poate si pentru 1 an de acum in colo??va rog sa-mi dati un raspuns ca nu mai stiu cum sa fac! sunt disperata....
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 20:20, 12 Iulie 2010
Cu privire la penalizari cred ca ne-am lamurit oarecum. Documentele prezentate de as. prop. In instanta vor fi verificate si daca nu sunt ok, se vor solicita completari, etc. In ceea ce priveste adoptarea unei legi, mai vedem noi. Au mai fost facute asemenea farse...
Apoi, cu privire la repararea terasei, sunt de acord cu observatia dvs. din mesajul de mai sus, dar trebuie dovedit de catre proprietarii de de la ultimul nivel ca asociatia a dat dovada de rea-credinta, in conditiile in care solicitarile oamenilor sunt reale.
Sa stiti ca o simpla parere exprimata aici pe forum poate ajuta un om aflat intr-o situatie dificila. Sigur, nici ceea ce am scris eu poate fi luat ca un ajutor, desi autoarea topic-ului chiar se afla intr-o situatie disperata as putea spune. Aflata in aceasta siuatie, chiar ca nici noi nu o putem ajuta - dar ma rog, macar sa nu o incurcam. Ar fi bine sa poata recupera ceva din cheltuielile facute cu reparatia terasei. Este bine sa ceara ajutorul vecinilor de la etaj pentru ca toti au fost afectati de infiltratii si nu a fost o actiune facuta asa de moft...
in totalitate,de acord :)
va multumesc din suflet pentru raspunsuri....oricum ei au stiut din totdeauna ce se intampla....au fost chear si la fata locului...au evaluat pagubele..dar au dat din umeri si atat...ce pot sa fac?
trebuie doar sa fac ce spun ei si atat....pt ca nu dispuneam de bani am facut cum s-a putut...dar am sa vad cum fac..voi plati tot, iar daca fereasca DUMNEZEU se mai intampla ceva in viitor..tribunalul ii va vedea! nu mai pot..sunt foarte multe de zis...multumesc
gi_jane2 a scris:

daca adopta astia legea in timp util, nu mai plateste penalitati deloc.

Despre ce lege vorbiti ? Nu cred sa exista asa ceva, e absurd.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa blocului - parte comuna doar pentru unii ayseia13 ayseia13 Locuiesc la et 4 iar terasa blocului este intr-o stare jalnica, odata cu topirea zapezi a inceput sa ploua in casa, apa infiltrata ajungand la unele ... (vezi toată discuția)
Reparatie terasa bloc Cristina_Silivestru Cristina_Silivestru Buna ziua, de curand mi-am luat un apartament la etajul 4 dintr-un bloc cu 4 etaje, cu acoperis facut de fostii proprietari. In primul an n-am avut nicio ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de la asociatia de locatari crysstyna22 crysstyna22 buna seara ,acum 6 luni am facut o cerere la asociatioa de locatari pt repararea acoperisului deoarece stau la et 4/4 si imi curgea in casa , acestea mi-au ... (vezi toată discuția)