avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu firma de recuperari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu firma de recuperari

Buna ziua. Am contactat un credit brd in data de 11.04.2006 din care am reusit sa achit rate pana in data de 29.03.2007. In data de 12.12.2008 am primit o oferta plata de la eos careia nu i-am dat curs. In decembrie 2009 s-a prezentat la domiciliul parintilor mei (eu nelocuind acolo in momentul achizitionarii creditului) un consultant la eos amenintand subtil ca in cazul in care nu voi plati vor incepe executare silita venind sa ia lucruri din casa parintilor mei. Din pacate au intrat in panica iar in ianuarie mama a depus in contul lor suma de 500 ron iar am platit aceeasi suma din februarie 2010 pana in mai 2010. In prezent nu mai pot achita aceasta suma si as dori sa stiu care sunt consecintele pe care le voi suporta. Mentionez ca nu am nici un bun pe numele meu. Va multumesc anticipat. Daniela
Cel mai recent răspuns: bandi2 , utilizator 22:04, 14 Iulie 2010
Imi cer scuze ,am primit msj ,nu am realizat ca incalc regulamentul.A fost neintentionat.
si eu am datorii...si nu am nici un venit,nici casa,nici masina.... imi ia poate bicicleta....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

.. somatie firma de recuperari creante.. ce sa fac? nady28 nady28 Am facut un credit pe 3 ani la BRD pe numele meu in 2007 pt altcineva cu conditia ca el sa plateasta ratele bancare; il stiam de buna credinta si cu ratele la ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale transmis la mostenitori JeanDTS JeanDTS Buna ziua! Am si eu o problema. Tatal meu avea un card de nevoi personale la BRD din 2001 ,in decembrie 2011 expira. In aprilie 2011 a decedat in urma unui ... (vezi toată discuția)
Executare silita costi40 costi40 buna seara.am facut un credit la BRD,in anul 2007 de 30.000/ron.am platit pana in anul 2009,dupa care m-am imbolnavit,pensionat si nu am mai platit.in 2010 am ... (vezi toată discuția)