avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă practica judiciara - infractiuni informatice
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

practica judiciara - infractiuni informatice

Buna ziua.
Va rog daca ma poate ajuta cineva sa ma sfatuiasca unde sa caut practica judiciara cu privire la infractiunile informatice?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cornelb , utilizator 15:11, 29 Iulie 2010
Pe site-urile instantelor de judecata .
Si de asemenea in jurisprudenta DIICOT puteti cauta .
Desi nu prea veti gasi , deoarece acest domeniu este destul de slab reprezentat in practica judiciara romaneasca fiind abia in faza incipita de "dezvoltare" . Fraudele informatice intr-adevar , abunda .
Multumesc pentru raspuns. Am cautat acolo si nu am gasit. De aceea am intrebat poate cineva a gasit in alta parte sau a intalnit personal o astfel de speta. Adevarat ca abunda in ultima vreme dar sunt ca si complexitate din ce in ce mai mare.
Multumesc inca o data.
Gasiti in Zainea Mariana, Simion Raluca - Infractiuni in domeniul informatic.Culegere de practica judiciara, Editura C.H.Beck, Bucuresti, 2009.

[ link extern ]
Pe internet, tot intr-un produs al editurii c.h. beck (www.legalis.ro) se gasesc in prezent 4 spete pe tema frauda informatica, inclusiv din 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre extradare ContSters119945 ContSters119945 Buna ziua. Apelez la cunostintele si bunavointa dvs. spre a mi se oferi informatii cu privire la articole, lucrari, manuale, carti, tratate care se refera la ... (vezi toată discuția)
Expertiza gresita considerata expertiza reflexleg reflexleg Buna seara, Intr-un dosar penal plin de povesti inventate de diicot reusesc prin doua expertize (expertiza vocala , expertiza grafologica sau grafoscopica ... (vezi toată discuția)
Carti examenul de licenta ciurli_si_burli ciurli_si_burli Buna ziua, Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare in numeroase randuri dar tinand cont ca si legile s-au schimbat as dori sa stiu de ce carti am nevoie ... (vezi toată discuția)