avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... software legislatie
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

software legislatie

desi stiu ca s-a mai discutat pe acest forum despre software legislativ, am deschis acest subiect pentru ca as vrea mai multe informatii despre acest subiect, ma intereseaza ce folositi, care sunt avantajele programelor pe care le folositi iar pentru cei care au folosit mai multe tipuri de programe este foarte important sa ne spuna pe care le recomanda si de ce si totodata care sunt diferentele semnificative pe care le-au observat. Nu in ultimul rand spuneti-mi ce parere aveti de site-urile care ofera legislatie, in special de legalis.ro. Ma intereseaza aceste pareri ale voastre pentru ca sunt avocat si vreau sa achizitionez si eu un astfel de program, pana in acest moment folosesc legis studio, de care nu pot spune ca sunt nemultumit dar cred ca as putea gasi ceva mai bun.
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 20:00, 7 Iulie 2010
Un program interesant - Sintact, comercializeaza si Wolters Kluwer Romania.
Practic legislatia este actualizata zilnic iar actele normative inglobeaza toate modificarile.
Nu este un program ieftin dar se poate accesa online.
In aceste conditii doi sau mai multi avocati ar putea plati impreuna un singur abonament. ;)
Exista si o varianta gratuita a programului dar nu beneficiaza de toate facilitatile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce soft juridic sa aleg? cornelb cornelb Buna, ce program de legislatie imi recomandati? Am folosit pana acum programul celor de la Indaco, dar am nevoie de ceva care sa contina si reviste/carti, mai ... (vezi toată discuția)
Mă gândesc să dezvolt în timpul liber o alternativă a produsului firmei la care lucrez, cu scopul de a-l vinde firme. ce aspecte legale trebuie sa am în vedere? eu_ul_liric eu_ul_liric Sunt dezvoltator software la o firmă relativ mică din Romania. Fără a intra în detalii, pot spune că din dorința managementului de a face lucrurile cât ... (vezi toată discuția)