avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sentinta definitiva prin neapelare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sentinta definitiva prin neapelare

buna am sentinta de divort definitiva prin neaplelare si as dori sa stiu cum pot obtine sentinta definitiva si irevocabile tinand cont ca aici (reghin) la registratura nu stiu cum pot rezolva situatia trimitanduma la procuror.daca puteti sa imi spuneti ce acte am nevoie.multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:48, 7 Iulie 2010
stiu ca nici eu nu inteleg ce sa caut acolo dar asa m-au intrebat.Vreti sa mergeti sa vb cu procurorul? la care le-am raspuns ca eu nu vreau decat sa mi se schimbe sentinta si cu asta am renuntat ca au dat din umeri spunand ca nu ma pot ajuta.din pacate asta este romania .
Au expirat cele 30 de zile de la comunicare?
Pentru ca numai dupa aceea puteti legaliza sentinta.
Nu-mi este clar de ce spuneti ca vreti sa vi se schimbe sentinta!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iulie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva si irevocabila! catalin83 catalin83 fiti amabil;in cazul in care trebuie sa-mi schimb buletinul(CI),la politie este nevoie de sentinta de divort definitiva irevocabila?sau merge si cu hotararea ... (vezi toată discuția)
Definitiva si irevocabila goldfish goldfish cum procedez ca sa obtin pentru o hotarare, sa fie scris pe ea, mentiunea [b]definitiv si irevocabil?[/b] mentionez ca de 1 an nu s-a facut nici apel, nici ... (vezi toată discuția)
Hotararea de divort jeny36 jeny36 Buna! am divortat anul trecut,2010,in decembrie,in martie 2011 am primit o comunicare prin posta cu hotararea de divort.Toate bune doar ca,atunci cand am fost ... (vezi toată discuția)