avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... expertiza tehnica pt constatarea daunelor
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

expertiza tehnica pt constatarea daunelor

am avut un dosar de dauna cu proces verbal cu declaratii de ambele parti,dar am primit raspuns de la firma de asigurare ca in urma expertizei ce a facuto expertul de daune accidentul nu sa produs in imprejurarile in care am declarat noi,mentionez ca expertul nu sa deplasat la locul accidentului si a facut expertiza numai din poze,ce as putea face acum?sa cer o noua expertiza?sau ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:53, 7 Iulie 2010
Incercati sa formulati obiectiuni la lucrarea deja efectuata sau solicitati o noua expertiza.
Va sfatuiesc sa angajati un expert- parte cu care sa stabiliti obiectiunile sau sau obiectivele noii expertize.
r.gabi a scris:

Incercati sa formulati obiectiuni la lucrarea deja efectuata sau solicitati o noua expertiza.
Va sfatuiesc sa angajati un expert- parte cu care sa stabiliti obiectiunile sau sau obiectivele noii expertize.

Nu cred ca rezolvati ceva cu o noua expertiza. Actionati-i in instanta.
Onoua expertiza tot cu expertul asiguratorului nu va aduce nimic nou. In instanta puteti cere un expert agreat de tribunal si altele vor fi rezultatele problemei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza auto contraversata costynel costynel buna ziua,am avut o dauna la o societate de asigurari unde eu am fost pagubitul,la locul accidentului sa deplasat politia unde a incheiat procesul verbal unde ... (vezi toată discuția)
Experta extrajudiciara auto favorizeaza societatea de asigurari. ce este de facut ? IonutSteopoaie IonutSteopoaie Buna ziua, am sa relatez mai pe scurt situatia mea: Masina mea stationata regulamentar a fost lovita in septembrie 2015 de catre o doamna imprudenta, avand ... (vezi toată discuția)
Despagubire de dauna auto costynel costynel pe data de 16 06 2010 a avut loc un eveniment rutier unde eu am fost pagubitul,dupa accident am mers impreuna cu vinovatul la sectia de politie,politia sa ... (vezi toată discuția)