pe data de 16 06 2010 a avut loc un eveniment rutier unde eu am fost pagubitul,dupa accident am mers impreuna cu vinovatul la sectia de politie,politia sa deplasat la fata locului a constatat evenimentul si mi sa intocmit procesul verbal,dupa care am mers impreuna cu vinovatul la generali asigurari unde el avea rca,am dat declaratiile despre producerea evenimentului,sau facut poze la ambele masini si mie mia zis sa astept o decizie.am intrebat daca pot sa bag masina in service sa o repar dar mia zis ca,sa nu o bag pina nu au o decizie de la bucuresti ca poate tr sa vina vreun expert auto sa mai faca cercetari.azi ma sunat un anume domn si mia zis ca generali nu ma despagubeste motivul fiind ca accidentul nu sa produs comform declaratiilor date de noi,adica noi si politia am mintit in legatura cu evenimentul si ca expertul lor a zis din poze ca nu asa sa intimplat.mentionez faptul ca cei de la asigurari nici nu sau deplasat la locul accidentului.acum ce as putea sa fac,sai dau in judecata?sau sfatuitima daca aveti vreo ideie,va multumesc
In primul rand, pt. a sti cum sa actionati mai departe, va sfatuiesc sa obtineti un punct de vedere oficial al firmei de asigurari respective, adica in scris, nu pe telefon de la un anume domn si in functie de pozitia asiguratorului veti hotari ce cale sa alegeti pt. a va recupera banii.
astaizi cind ma sunat acel domn pe nume MANOIU a zis ca o sa primesc acasa decizia,dar daca nu primesc nimic?dar nedumerirea mea este,e posibil sami dea o asemenea decizie fara ca asiguratorul sa se deplaseze macar la fata locului,sa se dea asa din poze?ca mi sa zis foarte sec ca evenimentul nu sa produs asa,pai daca ei stiu cum sa produs,nu trebuie sa vina ei sami demonstreze contrariul,si noi toti mintim?
Interventie moderator:
Nu numai ca nu foloseste la nimic pomenirea numelor persoanelor si firmelor, dar este si interzisa de regulamentul Forum-ului(pe care nu l-ati citit!)
Si asta pentru ca nu suntem o condica de reclamatii iar discutiile se poarta la modul general, fara a incrimina/critica persoane nominalizate.Reeditati va rog si folositi denumirile generice:asigurator,angajat, vinovat, inspector, s.a.m.d.
Va multumesc!
Virgil Lates
Corect este sa asteptati raspunsul scris al asiguratorului si apoi se mai poate discuta. Da exista si interpretari impotriva asteptarilor noastre si daca nu ne convin, sigur ca ne putem folosi de alte parghii si modalitati de a ne obtine drepturile ce ni se cuvin. Dar pana atunci un pic de rabdare pt. a nu trage concluzii pripite.