avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarile auto fac legea dupa capul lor
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarile auto fac legea dupa capul lor

An data de 08~10~2010 am avut un acident an localitatea turda pe strada hategului unde mia iesit din dreapta an fata ,din strada zorilor,find o strada ce vine dintre garajele dintre blocuri ,rezultand numai avari minore.Am completat an preuna formularul de asigurat ameabil depunandul la firma de asigurari generali daune cluj stabilind an preuna ca iel este vinovatul findca mia iesit an fata neacordandumi prioritae .Dupa depunerea formularului la cluj am primit dovada pentru reparatia autoturismului de la domnul inspector ban mircea ,intrebandul unde ami pot repara masina mia recomandat firma paluci din turda unde locuiesc .
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:11, 23 Noiembrie 2010
alindan a scris, in alt topic:

dupa ce am dus masina la reparat am asteptat doua saptamani avizul de anceperea reparatiei masini .intre timp am primit raspunsul ca ieu as fi vinovatul deoarece masina ce mia iesit an fata din dreapta de pe strada zorilor nu exista nici un semn de circulatie.antradevar nu exista nici un semn de prioritate dar nu are nici vizibilitae .mam iteresat la administratorul drumului primaria turda cerand explicati celor an masura unde nu am primit nici o explicare legala ramanand vinovat pentru neacordarea prioritati de dreapta.va antreb acuma cine ami plateste mie daunele mie .mentionez ca pe drumul ce ma deplasam eu toate drumurile ce se intersecteaza cu iel dau prioritae unele existand semne altele ba.

Va rog sa editati mesajul initial si sa stergeti denumirea SC si numele persoanei fizice - regulamentul de postare interzice mentionarea acestora.
Multumesc.
Dca nu aveti asigurare CASCO si din analiza evenimentului a reiesit ca va faceti vinovat de producerea evenimentului va trebui sa va reparati masina prin forte proprii. Mai aveti posibilitatea actionarii in instanta a asiguratorului care v-a considerat vinovat. Dar inainte de a sesiza instanta va trebui sa-l chemati pe asigurator la conciliere si sa vedeti cum isi motiveaza decizia. Ar fi bine sa consultati un avocat specializat pe daune auto din asigurari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Implicat intr-un accident in care eu eram baut dar vinovatul era celalalt sofer Alex Chiper Alex Chiper Am fost implicat intr-un accident rutier in care au fost avariate inca 5 masini in afara de a mea si de masina celuilalt sofer. In urma primelor cercetari ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o copie dupa dosar gilcrist1977 gilcrist1977 am avut un accident auto am fost parte vatamata si as dori sa iau o copie dupa dosarul meu care se afla la politie la cercetari penale mie nu miau dat nici ... (vezi toată discuția)
Accident auto adina21 adina21 Ma ajuta cineva cu niste informatii am avut un accident auto iar de pe o strada fin dreapta a iesit um domn si ne-am tamponat in momentul accidentului de pe ... (vezi toată discuția)