avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lipsa de procedura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lipsa de procedura

Ma confrunt cu urmatoarea problema: citatia a fost emisa dar nu s-a intors comunicarea la dosar pana la termen astfel ca nu se cunoaste cand si daca a primit partea citatia;
Sunt deja la al 3-lea termen in calitate de reclamant si paratul o societate nu apare la proces si termenul se amana din lipsa de procedura. Intrebarea mea este cat poate dura acest lucru ?. Ce pot face sa ies din aceasta situatie
a fost citat la toate adresele pe care le are si se tot amana termenul pe lipsa de procedura

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Borghil , utilizator 15:42, 8 Iulie 2010
puteti solicita citarea prin intermediul presei, la usa instantei, prin agent procedural...
solicitati instantei citarea prin publicitate
Va multumesc frumos pentru raspunsuri
Am fost la Registrul Comertului si am cerut informatii despre societate si in adresa de la registru sunt aceleasi adrese unde am citat pot cere administrarea probelor fara a mai cita in ziar?.
O alta problema speta este litigiu de munca si la dosar nu am decat copii de pe 2 decizii de incetare pe care le-am primit pe mail ( plus mailuri contractul de munca etc.) . Instanta a cerut actele originale dar dupa cum v-am spus nu dau niciun semn de viata. Pe una din decizii este o semnatura in fals facuta de parat. Daca nu am originalul pot cere expertiza grafologica?

Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat de mult poate tine un divort narcis_vl_ro narcis_vl_ro de un an am divortul pus pe rol si nici pana acum nu s-a solutionat eu deja mi-am refacut viata astept un copil in februarie si astept sa mi se desfaca ... (vezi toată discuția)
De cate ori se amana cauza daca paratul nu primeste citatie? mariteo17 mariteo17 Buna ziua! In cazul unui proces civil,daca cel parat nu primeste citatia,de cate ori se amana termenul? Se pare ca nu a primit-o din cauza adresei diferite ... (vezi toată discuția)
Cate termene pot fi? valymony valymony sapt viit am un proces micsorare pensie,am solicitat a se judeca si in lipsa partilor,dak fosta sotie nu se prezinta la proces se amana sau se judek in ... (vezi toată discuția)