avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot solicita daune morale primariei?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot solicita daune morale primariei?

Buna seara,
M-a muscat un caine maidanez de picior, pe strada. Mi-am scos certificat medico-legal de 6-7 zile ingrijire medicala. Intrebarea ar fi urmatoarea: pot dat in judecata primaria pentru daune morale? Care ar fi articolul din lege care prevede acest lucru? Ce suma pot cere daune morale? Multumesc?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:47, 8 Iulie 2010
Daca puteti dovedi cu probe cele relatate(acte,interogatoriu,martori,alte probe acceptate de lege),puteti formula actiune in pretentii impotriva persoanei sau institutiei vinovate de producerea prejudicului conf.art.998-1000 c.civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni cu victima spitalizata 7 zile si ingrijii medicale 12zile chakanika chakanika Buna In urma cu 3 saptamani bunica mea a fost accidentata pe trecerea de pietoni si internata. Acum incercam sa ajungem la o intelegere cu soferul vinovat ... (vezi toată discuția)
Daune accident butoi.laurentiu butoi.laurentiu Am fost implicat intr-un accident in care am fost victima, accidentul s-a soldat doar cu o trauma toracica fara spitalizare. Care sunt sansele sa primesc ... (vezi toată discuția)
Partea vatamata ana-maria iacob ana-maria iacob buna seara. Ce se poate intampla in cazul in care partea vatamata nu depune plangere la politiein termen de 60 de zile? Este vorba despre un accident in care ... (vezi toată discuția)