avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE PLEASE HELP!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE PLEASE HELP!

LA EFECTUAREA SUCCESIUNII DUPA O PERS DECEDATA TREBUIE SA VINA TOTI MOSTENITORII CHIAR DACA UNII DINTRE EI AU DAT DECLARATIE IN FATA NOTARULUI DE RENUNTARE LA MOSTENIRE?????????
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 13:21, 14 Iulie 2007
...nu...tocmai de asta dau declaratie...ca daca erau prezenti, notarul lua act de declaratie in cadrul dezbaterii mai precis in incheierea finala...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Clau2020 Clau2020 Buna seara.Mama mea a facut un partaj la mediator impreuna cu fratii (2 la numar) , in care au impartit mostenirea, tot atunci unul dintre frati a dat o ... (vezi toată discuția)
Declaratie renuntare mostenire mmm898 mmm898 Soacra mea locuieste in casa parintilor sotului ,toti fiind decedati de multa vreme (socrii si sotul). Nu s-a facut succesiunea dupa ei dar sotia s-a inteles ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decesul unuia din parinti georgetag georgetag va rog frumos sa ma ajutati urgent intr-o problema de susccesiune a decedat tatal sotului meu acum 2 luni si vrea sa stie daca nu se face succesiunea in ... (vezi toată discuția)