avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere declaratii somaj online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere declaratii somaj online

Buna ziua,
Care este procedura de transmitere a declaratilor de somaj online? Cum incarc fisiere in mail? Eu le-am salvat intr-un alt folder al calculatorului si apoi le-am incarcat de acolo, dar mi-au trimis urmatorul email, "Declaratia este incorecta si nu a putut fi preluata in programul automat de incarcare declaratii de pe email. Mesajul erorii este urmatorul:<<< Fisiere inexistente sau structura eronata >>>". De ce? Cum altfel pot proceda? Am depus la AMOFM adresa de mail de la care urmeaza sa se trimita declaratia. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: RocsanaP , utilizator 18:47, 8 Iulie 2010
RocsanaP a scris:

Buna ziua,
Care este procedura de transmitere a declaratilor de somaj online? Cum incarc fisiere in mail? Eu le-am salvat intr-un alt folder al calculatorului si apoi le-am incarcat de acolo, dar mi-au trimis urmatorul email, "Declaratia este incorecta si nu a putut fi preluata in programul automat de incarcare declaratii de pe email. Mesajul erorii este urmatorul:<<< Fisiere inexistente sau structura eronata >>>". De ce? Cum altfel pot proceda? Am depus la AMOFM adresa de mail de la care urmeaza sa se trimita declaratia. Va multumesc

Intrati in program si in stanga jos aveti un buton de verificare fisiere, daca sunt erori veti primi un mesaj de eroare si ca sa vedeti despre ce este vorba apasati butonul lista erori.
Declaratia este corecta dar nu stiu daca o incarc asa cum trebui, din mesajul lor se intelege destul de clar ca au fost probleme la incarcarea declaratiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 390 ela30 ela30 Buna ziua, Am completat D390 in pdf inteligent dar nu o pot salva pe discheta.Nici unul din butoane:validare salvare nu fuctioneaza.Ce gresesc?Am luat ... (vezi toată discuția)
Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal marianamu marianamu buna ziua tuturor hepl! Am tot incercat sa transmit revisalul nou si am primit urmatorul mesaj de eroare: \"ORA-20011: Formatul Fişierului este Invalid. ... (vezi toată discuția)