avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale chirii
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

chirii

BUNA ZIUA!

TOCMAI M-AM MUTAT CU CHIRIE SI VREAU SA FAC UN CONTRACT LA NOTAR IN ACEST SENS.
AS VREA SA STIU DACA TAXELE SUNT IN FUNCTIE DE SUMA PE CARE O PLATESC LA CHIRIE(DACA PLATESC MAI MULT SI COMISIONUL CRESTE SI INVERS) SI DACA SE LEGALIZEAZA CONTRACTUL LA NOTAR,TREBUIE DECLARAT SI ;LA ADMINISTRATIA FINANCIARA?

MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 10:38, 8 Iulie 2010
Se pare c[ exist[ un contract tip de ]nchiriere pentru locuin'e la fisc. Oricum proprietarul are obliga'ia legal[ de a declara la fisc contractul de ]nchiriere pentru a putea fi impoyitat. Se poate face ;i la notar un astfel de contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog un sfat nicki nicki Fiul meu, care este plecat, m-a insarcinat sa-i inchiriez apartamentul. Am gasit pe cineva interesat, dar nu stiu cum sa procedez pentru ca totul sa fie legal. ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere , locator-persoana juridica, locatar-persoana fizica hambra hambra O persoana juridica poate inchiria un imobil unei persoane fizice? Daca da, ce fel de contract este valabil si unde trebuie inregistrat? cu multumiri. (vezi toată discuția)
Inregistrare inchirere ina120 ina120 Buna seara! Am o problema ce trebuie rezolvata cat mai repede. DE ceva timp tin in chirie in apartament cu mine 2 persoane. I-am trecut la intretinere insa ... (vezi toată discuția)