avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu titlul de proprietate

As dori sa obtin cerificatul de producator agricol ( pentru o mica sera si o rasadnita- suprafata: maxim 500m2), insa se pare ca voi intampina probleme in ceea ce priveste titlul de proprietate. Suprafata de pamant pe care as dori sa infiintez sera si rasadnita a apartinut strabunicei mele, care a decedat, iar dupa efectuarea partajului intre mostenitori, o suprafata de circa 2000 m2 i-a revenit bunicei mele ( decedata si ea), tatal meu dobandind acesta suprafata de pamant ca unic mostenitor( si el decedat intre timp). Intrebarea mea este daca voi putea obtine in conditiile acestea certificatul de producator, intrucat eu nu detin titlul de proprietate pe suprafata de pamant in cauza, sau daca exista si alte modalitati cu care as putea sa obtin certificatul de producator. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valentin Nebunescu , Consilier juridic 07:35, 9 Iulie 2010
mergi la primarie,vor consulta registrul agricol si iti vor elibera certificatul de producator,daca esti inscris ca si producator
PS daca esti inscris in registrul agricol ca proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiuni CostelIosub CostelIosub Sunt mostenitoarea unui parinte care a decedat in 2006. In 1959 tatal meu a construit o casa pe pamantul tatalui. In 1961 a fost inscrisa in registrul ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate, succesiune Alex.Bot Alex.Bot Bunicul meu a detinut (a decedat dupa legea 18/91) 2 hectare de teren agricol, suprafata care se regaseste in Registrul Agricol de dinainte de 89, si in ... (vezi toată discuția)
Calculul impozitului pe terenuri. vdingo11 vdingo11 Buna ziua. Deoarece nu ma pricep la modul de calcul al impozitului pe cladiri si pamant luam de bun ce plateam in fiecare an. Anul acesta am avut o supriza ... (vezi toată discuția)