avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatia de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatia de constructie

am mostenit de la bunicul meu casa batraneasca ,eu cota 3/8 sora la fel 3/8 iar bunica 2/8 ,in aceasta situatie eu pot sa construiesc in aceeasi curte dar vis a vis de casa batraneasca o casuta?in aceasta indiviziune pot obtine toate aprobarile?am nevoie de semnaturile lor?eu doresc ca aceasta casa sa fie un bun propriu nu unul comun.cum sa fac?nu as dori sa ies acum din indiviziune pentru ca automat dupa moartea bunicii osa trebuiasca iar sa facem succesiune si sa o luam de la capat cu alte acte si bani.dar pana atunci as vrea totusi sa construiesc acesta casa.
va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: axiclau , utilizator 12:43, 8 Iulie 2010
puteti obtine, dar ele vor fi pe numele tuturor coproprietarilor.
cel mai indicat ar fi sa faceti un act de partaj.
acest partaj inseamna ,,iesirea din indiviziune,,?
pe o suprafata de 8 metri latime mai pot construi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj sau ,,iesirea din indiviziune'' axiclau axiclau sunt in indiviziune cu sora si bunica mea ,mi s-a sugeraT sa fac partaj daca vreau sa construiesc si casa sa fie un bun propriu.nu stiu daca partaj sau ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren in indiviziune energising energising Buna ziua. Parinti mei, in urma cu aproximativ 10 ani a vandut etajul casei si odata cu aceasta a vandut in indiviziune si 1000 mp din teren (total 3000mp), ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune prin uzucapiune OVIDIULUK20 OVIDIULUK20 Buna seara, Parintii mei au ridicat o casuta pe un teren de 574 mp in anul 1991 cu autorizatie de constructie. Terenul respectiv era jumatate in ... (vezi toată discuția)