avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... referat politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

referat politie

impotriva referatului intocmit de Politie , la inaintarea dosarului penal catre procuror, cu propunerea de scoatere de sub urmarire penala, pot face plangere, contestatie??
Cui trebuie sa ma adresez?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 17:54, 8 Iulie 2010
Vedeti art. 275-278 din codul de procedura penala si vedeti modalitatea in care va puteti plange plange impotriva actelor efectuate de organele de cercetare penala.
pai pe 275 ma gandeam sa merg si eu...dar.....nu eram sigura.si am mai invocat art.2-4 CPP, art.62 CPP
E ok ce ati mai invocat insa important era 275.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este admisibila plangerea impotriva ordonantei procurorului de disjungere a dosarului penal? florindbro florindbro Finalizarea cercetarilor in cadrul unui dosar penal se finalizeaza prin NUP pentru inculpati(s-a inceput urmarirea penala pentru art. 215 Cod penal) si prin ... (vezi toată discuția)
Art 278 cp liliana szilagy liliana szilagy Va scriu acest e-mail in speranta ca cineva dintre dumneavoastra ma poate ajuta: X l-a reclamat pe y la organele de cercetare penala pentru savarsirea ... (vezi toată discuția)
Procedura si termene contestare n.u.p. ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua! Am primit azi o rezolutie de neincepere a urmaririi penale la o plangere formulata de mine. Inteleg ca am la dispozitie 20 de zile pentru a ... (vezi toată discuția)