avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa-i ,, rotunjesc" cheltuielile de judecata.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa-i ,, rotunjesc" cheltuielile de judecata.

Deci am dat in judecata vecinii de dedesubt ca mi-au oprit apa la baie debransandu-ma ilegal (au pus robineti pe colana de apa rece si calda in apartamentul lor) .Procesul este ca si castigat dar totusi pentru ce mi-au facut ei (am carat cu galeata apa la baie luni de zile) trebuie sa le fac o nota MARE.
Deci as vrea sa imi aratati cum pot mari CHELTUIELILE DE JUDECATA si care este limita onorariului pe care pot sa-l achit unui avocat.
ORICE SUGESTIE ESTE BINEVENITA :D
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 00:33, 19 Iulie 2007
Limita maxima a onorariului nu exista - decat aia de bun simtz:))
Intelege-te cu avocatul - daca e baiat destept, stie el ce sa faca;)
Puteti cere daune morale pentru caratul cu galeata.
Da, da' trebuia la primul termen cel mai tarziu. Daca insa nu a trecut...

Cu privire la onorariu, e cam urat sa ne cereti sa va invatam cum sa incalcati legea. Si chiar daca reusiti sa obtineti o nota de plata grasa, nu inseamna ca judele o va inghite pe toata. B-) Depinde daca ati urmarit asta pe parcursul procesului, ma indoiesc indata ce nu ati cerut despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de apă caldă negat de locatarul suspectat. ce putem face? ieia ieia Intr-o asociatie de proprietari, cineva si-a montat boiler in baie ca sa nu mai consume apa calda de la CET . Ulterior a fost prins ca nu foloseste boilerul, ... (vezi toată discuția)
zilele trecute s-a spart o teava de apa rece in wc-ul ... inundatul inundatul Buna iua. Zilele trecute s-a spart o teava de apa rece in WC-ul de serviciu, din plastic, montata de constructor in 1965. Ruptura s-a produs inainte de ... (vezi toată discuția)
Conducta apa - fisurata mariamarin mariamarin Intrun apartament de la etajul 2 peretele de la bucatarie si camera mare se uda cand locatarii de la etajele superioare folosec apa. Am trimis doi instalatori ... (vezi toată discuția)