avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Noul impozit pe cladiri ma afecteaza sau nu?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Noul impozit pe cladiri ma afecteaza sau nu?

Sunt persoana fizica. Am cumparat succesiv 3 apartamente in aceeasi curte. Intr-unul locuiesc, restul sunt nelocuibile si deci neinchiriabile.
Va rog sa-mi spuneti daca si cum ma afecteaza noua lege a impozitarii cladirilor.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum se iau in vedere cladirile la impozitare? Mariana Greavu Mariana Greavu Am cumparat succesiv 3 apartamente la aceeasi adresa (a fost o curte cu mai multi locatari saraci si retrasi la tara). Dintre acestea doar unul este locuit. ... (vezi toată discuția)
Impozitare a doua locuinta? 58doina 58doina Buna ziua, am in proprietate doua apartamente in bucuresti sector 4, unul este domiciliu iar al doilea este neinchiriat. Am primit impozit pe apartamentul ... (vezi toată discuția)
Dobandirea proprietate pod din locuinta vanduta de apolodor sa (icral) generalulstore generalulstore Buna ziua Am cumparat in 2013 o casa in curte comuna in centrul Bucurestiului. Casa este D+P+1. A fost cumparata cu L112 de fostul chirias iar acesta a ... (vezi toată discuția)