avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procura pt copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procura pt copil

in cazul in care parintii sunt divortati, copilul este nascut dupa divort dar recunoscut la notar de tata,purtand numele tatalui care plateste pensie alimentara lunar, copilul fiind crescut de mama , mama are nevoie de o declaratie notariala de la tata pt a duce copilul inafara tarii?
Daca minorul nu a fost incredintat mamei prin hotarare definitiva si irevocabila,atunci mama are nevoie de acordul tatalui pentru a iesi din tara cu copilul.;)

[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2010
luiza2008, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns urgent si sigur- iesirea din tara a copilului minor miha71 miha71 mama este in strainatate de 2 ani, tatal in tara , iar copilul (6ani)este in tara dar "ascuns" de mama la niste rude, parintii sunt in divort fara pronuntare ... (vezi toată discuția)
Cum poate trece vama un minor corina0 corina0 as dori sa stiu si eu cum poate un copi de 17 ani sa iese din tara cu sora mai mare , aceasta fiind majora, iar parintii fiind divortati , copii incredindati ... (vezi toată discuția)
Informatie despre calatorie pt un minor cu parintii divortati Andrea_88 Andrea_88 Buna ziua. M-ar interesa daca o femeie divortata, mama unui copil de 6 ani poate sa paraseasca tara fara acordul fostului sot,tatal copilului?In sentinta de ... (vezi toată discuția)