avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... In cat timp se elibereaza diploma de bacalaureat?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

In cat timp se elibereaza diploma de bacalaureat?

Buna ziua,

In cat timp ar trebui in mod normal sa se elibereze o diploma de bac (2010), mai ales avand in vedere ca sunt doar 6 absolventi la liceul respectiv B-) .Din cate stiu eu, sau de fapt de acum 8 ani de cand am dat eu bac-ul, acestea erau deja facute inca dinainte si doar completate cu notele de la bac. tine aceasta interziere de comoditatea secretarelor?

In mod normal nu ar fi o problema, dar pers care asteapta acesta diploma, tb sa se inscrie la o scoala postliceala si in momentul inscrierii i se da o tematica de invatzat. deci cu cat se inscrie mai repede cu atat are mai mult timp de invatzat, pt a avea sanse la fara taxa.

Multumesc anticipat pt raspuns!!
Cel mai recent răspuns: Simona.Teschere , utilizator 14:21, 8 Iulie 2010
nu cunosc exact norma legala insa stiam ca diploma se emite in max. 1 an de zile - depinde de cit timp este necesar sa se primeasca tipizatele de la Minister (se centralizeaza, se da comanda de tiparire, etc etc). In acest timp se poate folosi o adeverinta care are acelasi regim juridic ca si diploma.
nu stiu daca este chiar asa, v-am spus si eu am dat bacul acum cativa ani, si mi s-a eliberat diploma in sapt urmatoare afisarii rezultatelor.

plus ca la scoala la care vrea sa se inscrie ii cere copie legalizata dupa diploma de bac, sau adeverinta ca a absolvit liceul. inainte de bac cand a fost dupa adeeverinta i-a spus ca nu-i poate da ca nu stie ce sa scie pe ea: cu bac luat sau nu. acum dupa ce a dat si bacul si l-a luat, tb sa merg in fiecare zi la liceu la secretariat sa-mi spuna ca mai dureaza....ce mai dureaza nu stiu.#-o...plus ca v-am spus...sunt 6 diplome in tot liceul....ce s-ar fi facut daca erau cateva zeci sau sute???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la invatamant postliceal Kader Kader Buna seara. Eu am facut liceul la scoala de arte si meserii ceea ce include si clasa a 13-a. Din pacate din cauza unor probleme m-am lasat in ultimul ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! fratele meu care este cetățean german a terminat ... panalaurentiu panalaurentiu Buna ziua! Fratele meu care este cetățean german a terminat liceul în germania in urma caruia a obținut un atestat de calificare tehnică ( liceu fara ... (vezi toată discuția)