avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inscriere la invatamant postliceal
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inscriere la invatamant postliceal

Buna seara.
Eu am facut liceul la scoala de arte si meserii ceea ce include si clasa a 13-a.
Din pacate din cauza unor probleme m-am lasat in ultimul semestru,profesorii au fost ingaduitori si mi-au incheiat mediile pentru a ma putea inscrie la bac mai putin profesorul de sport.
Intrebarea mea este daca nu mi s-a incheiat media se considera ca nu am terminat liceul??
In aceasta situatie as putea sa ma inscriu la o scoala postliceala sau trebuie sa reiau clasa a 13-a???
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 28 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Au dreptul să se înscrie în învățământul postliceal, absolvenții de liceu, cu sau fără diplomă de bacalaureat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre somaj Raku220 Raku220 Buna seara! Am o intrebare : Daca numai fac scoala (m-am lasat in clasa a 9 a pe la jumatate ) si am 17 ani si jumatate acum am vreo sansa sa primesc somaj? ... (vezi toată discuția)
Studii medii radu577 radu577 Buna seara, Va adresez respectuoasa rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: O cunostinta apropiata doreste sa candideze pentru ocuparea unui post de ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna studii medii? venturianov venturianov buna ziua in perspectiva participarii la un concurs, vă rog sa ma lamuriti in ceea ce priveste criteriul impus prin condiţiile de concurs si anume studiile ... (vezi toată discuția)