avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bank neplatita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bank neplatita

am o rata la bank pe care cred ca nu o voi mai putea plati din cauza taierii salariului,la ce riscuri ma supun dak nu o mai platesc.ce masuri va lua bank .ms#-o:sorry:
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Iulie 2010
danutza79, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 23:27, 8 Iulie 2010
intai va trimit somatiile acelea de plata, dupa aceea curg telefoanele, apoi executarea silita, cred.cam asa decurg lucrurile de obicei.nu puteti incerca o reesalonare ?
nu am decat masina pe numele meu ,ce sa imi ia altceva
Pt inceput masina.
Daca stiti ca nu mai puteti plati ratele si inca nu ati primit nici o notificare ca s-ar fi inceput executarea silita, puteti vinde masina acum ( de ex. unei rude apropiate) sa o puneti la adapost.
Daca intarziati cu acest demes si primiti vreo notificare creditorul poate anula vanzarea. Grabiti-va.
in lipsa de bunuri pe numele dvs, poprire pe 1/3 din salariu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa depun o cerere de reesalonare rate sau o scrisoare de imposibilitate plata draghicielena draghicielena Cum se poate sa mergi intr-o institutie bancara, si doua persoane sa iti raspunda total diferit. Deci ce sa crezi...... am ramas fara serviciu inca din mai ... (vezi toată discuția)
Cerere de incuviintare executare silita MARIAN MOCANU MARIAN MOCANU Buna ziua. Sora mea are un imprumut de nevoi personale la banca de 5000 euro si nu a mai putut achita ratele, ultima rata a achitat-o in septembrie 2008. Desi ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca dumi sorin dumi sorin Salutare! Situatia mea pe scurt e aceasta:am un leasing la masina la care mai am 2 ani de plata cu o rata de 150 eur,un credit la Banca de nevoi personale ... (vezi toată discuția)