avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general concediu pt crestere copil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

concediu pt crestere copil

va rog sa ma ajutati cu urmatorul caz: o angajata a beneficiat de concediu medical sarcina si lauzie pt luna mai, in luna iunie a omis sa-si scota concediu de la medicul de familie (acum a fost dar este tarziu de a-i elibera), la sfarsitu lunii iunie se implinesc si cele 42 zile dupa care trebuie sa depuna dosarul pt a primi indemnizatia de crestere a copilului, cum fac cu aceasta luna ?(iunie) poate sa depuna DOSARUL ??? MULTUMESC#-o

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si postnatal ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie: Angajatorul meu are sediul in judetul Dambovita. Eu am buletinul in Bucuresti si medicul ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie anymaryh anymaryh Buna ziua! Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati: o salariata care tocmai a nascut, se afla in concediu medical sarcina si leuzie, cu mentiunea ca ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si concediu postnatal ancuta1983 ancuta1983 buna va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema ca ori nu sunt eu pusa bine la punct cu legea ori functionarii din petrosani si medicul meu de familie nu ... (vezi toată discuția)