avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general prestatie persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

prestatie persoana fizica

care este modalitatea legala de plata a unui serviciu prestat de catre o persoana fizica pentru o persoana juridica incheiem un contract cu persoana fizica obligatoriu
Cel mai recent răspuns: Carmen Stoean , Consilier juridic 19:38, 8 Iulie 2010
Ca orice alta plata catre terti efectuata de o persoana juridica, prin casa sau direct in contul personal la banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum pot introduce in lista de plata cheltuiala cu ... carmen06! carmen06! Buna ziua, cum pot introduce in lista de plata cheltuiala cu comisionul bancar de 15 lei /luna, pe cpi sau pe apartamente?multumesc! (vezi toată discuția)
Creditare firma JENIFER JENIFER Daca administratorul crediteaza firma cu 40000 lei si ii depune direct in banca,trebuie taiata chitanta?Daca se taie chitanta inregistrarile care se fac sunt ... (vezi toată discuția)
Posibilitate plata dividende juliss juliss Buna ziua Am si eu o nelamurire cu plata unor dividende. Pe anul 2010 am de ridicat dividendele aferente . Am efectuat plata impozitului pe dividende ... (vezi toată discuția)