avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare la leasing
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare la leasing

Am avut o masina in leasing la care am renuntat in luna iunie. Intrebarea este daca pot sa cer banii inapoi pe RCA si CASCO, avand in vedere ca RCA si ratele CASCO platite pana acum s-au refacturat pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: alincons , utilizator 10:28, 9 Iulie 2010
Va multumesc pentru raspunsurile voastre. Sper sa se rezolve treaba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca , casco - contract leasing incheiat inainte de termen ! insatiable insatiable Buna ziua, am cautat pe forum procedura inmatriculare auto dupa finalizare leasing. am descoperit ca in momentul solicitarii inmatricularii la politie ... (vezi toată discuția)
Probleme leasing auto pyerr79 pyerr79 Buna ziua.In 2008 am facut un contract de leasing cu porsche bank. Problema 1. Sunt obligat sa platesc asigurarea rca trimisa de ei (ei fiind intermediari) cu ... (vezi toată discuția)
Penalizari polita casco - leasing nicmar82 nicmar82 Am primit o factura de penalitati la polita casco in valoare de 2000 lei pentru ca nu am mai platit polita casco. Factura de penalitati a fost emisa dupa 1 an ... (vezi toată discuția)