avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa de urgenta la pasapoart
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa de urgenta la pasapoart

in cazul unui nou pasapoart mai este alicabila taxa de urgenta in romania?
Cel mai recent răspuns: cipri_h , utilizator 18:09, 8 Iulie 2010
Taxa de urgenta este perceputa pentru eliberarea noului pasaport in regim de urgenta.
Modul in care doriti sa il obtineti este la latitudinea dvs.
Puteti sa folositi taxa de urgenta insa in acest caz vi se va elibera un document tip vechi valabil un an
O stiu din propria experienta
Pentru noile pasapoarte nu se mai aplica taxa de urgenta
Bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport aureliaoraca aureliaoraca buna seara..am si eu o intrebare. pasaportul copilulu meu expira pe 21 iulie, dar eu vreau sa plec cu el pe 28 iunie.intrebarea mea este.pot face cerere de ... (vezi toată discuția)
Buletinul si pasaportul sunt expirate, locuiesc la londra si am vacanta planificata pentru turcia in iunie camdelasator camdelasator Am planificat o vacanta in Turcia inca de anul trecut, deja este platita. Eram constient ca imi expira actele de calatorie dar am aplicat pentru cetatenie ... (vezi toată discuția)
Pasaport gigelas gigelas Buna ziua, Imi poate spune si mie cineva,ce acte se mai cer la eliberarea unui pasaport simplu (turistic) ? Care sunt taxele ce trebuiesc achitate si cam cat ... (vezi toată discuția)