avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum aflu detalii despre un caz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum aflu detalii despre un caz

am si eu o problema,as vrea sa aflu mai multe detalii despre persoanele implicate intr-un dosar incheiat la buzau in 2004.stiu numarul dosarului si numele paratilor insa as vrea sa stiu daca unul dintre parati este prietenul meu sau este doar o coincidenta de nume?stiti cumva daca exista vreun loc unde sa sun sau vreun sait ceva unde pot primi informatiile acestea?multumesc inainte:((
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 18:24, 8 Iulie 2010
Singura modalitate de a afla informatii dintr-un dosar este sa se prezinte prietenul dvs. cu o cerere de consultare a dosarului, la arhiva Judecatoriei Buzau. (sa aiba buuletinul asupra lui). Dupa ce i se va da dosarul (asta in considerentul ca are acelasi nume), va vedea despre cine e vorba acolo.Insa aceste informatii le poate obtine prietrenul dvs. si nu dvs. care nu aveti nicio calitate in dosar si nu vi se va da.
In anul 2004 nu era informatizata justitia asa de bine, incat sa figureze dosarul pe portalul instantei.
succes.
av.M.Hornea
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Portalul instantelor de judecata.modificari care nu cred ca sunt bune. CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Am observat de cateva zile ca portalul instantelor de judecata a suferit anumite modificari si nu se mai pot gasi anumite dosare. Adica doar daca cunosti ... (vezi toată discuția)
Verificarea pe situl judecatoriei ContSters185030 ContSters185030 Am mai multe procese pe rol. De fiecare data verific starea procesului pe situl judecatoriei respective. Pana acum toti au fost f. prompti, in sensul ca, se ... (vezi toată discuția)
Dosar civil din perioada 1985-1989, se cunoaste doar una din parti Iosif_Octavian Iosif_Octavian Buna ziua, As dori sa stiu care este modalitatea cea mai scurta de a obtine informatii despre un dosar civil din perioada 1985-1989 despre care nu cunosc ... (vezi toată discuția)