avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu

ce trebuie facut pt. a recupera salarile redtante dupa demisie
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 19:22, 8 Iulie 2010
formulati o cerere adresata angajatorului in care ii cereti sa respecte clauzele contractuale. in cazul in care acesta refuza, aveti posibilitatea sesizarii ITM-ului sau sa formulati o actiune in justitie avind ca obiect drepturi salariale. actiunea se depune la registratura Tribunalului, ca instanta competenta. actiunea este scutita de taxa de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi pot apara drepturile mele legale impotriva angajatorului?si cum? simonanna simonanna Buna,ajutati-ma si pe mine.Am lucrat la o firma privata ca gestionara de depozit cu un salariu de 720ron pe contractul de munca,iar in realitate primeam ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare fara preaviz andreeastef andreeastef buna ziua,sunt o mama singura care a fost disponibilizata fara sa primesc preaviz,doar un simplu telefon in care mi se comunica ca magazinul unde lucram ca ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi recuperez banii cuveniti pe 2 luni si 2 saptamani de munca? poliee poliee mentionez ca atunci cand luam salariul nu semnam vreun stat de plata sau altceva. plata era facuta de catre patron. am lucrat la societatea respectiva cu ... (vezi toată discuția)