avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum pot contesta?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum pot contesta?

cum pot contesta in instanta o factura la utilitati ?
am depus o contestatie in 30 de zile de la emiterea facturii si totusi cei de la societatea respectiva nu au vrut sa tina cont de ea acum, as vrea sa-i dau in judecata dar nu stiu unde anume se incadreaza (este vorba de o factura care este incarcata abuziv)
Poate ne lamuriti despre ce utilitati vorbiti. Nu spuneti furnizorul ca nu e permis pe forum, dar spuneti-ne ce anume va furnizeaza.
Ati facut contestatie, dar in ce calitate? Sunteti abonat cu contract individual sau sunteti presedintele unei asociatii de proprietari?
V-au raspuns? Ce raspuns v-au dat? De unde stiti ca "nu au vrut sa tina cont de ea"?
furnizeaza apa rece , sunt abonat cu contract individual , am avut un proces cu ei , proces in care eu am fost obligata sa platesc 77 mc apa + cheltueli de judecata aferente acestei cantitatii ( initial au cerut 2345 mc ) si cheltuieli de judecata de 900 de lei (suma totala de plata ) dupa parerea mea si conform hotararii judecatoresti ar fii trebuit sa platesc 2345.................900 lei
77...................29.5 lei
Ultima modificare: Vineri, 9 Iulie 2010
ContSters146272, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum s-ar incadra fapta administratorului? alyana alyana Buna ziua. Admiistratorul impune pretul la apa rece la un tarif mai mare decit cel aplicat de furnizorul de apa. Concret: 1 mc de apa rece pe factura este 3,01 ... (vezi toată discuția)
Liste duble la cheltuielile de bloc pe luna noiembrie miki_miha miki_miha BUNA ZIUA ....IN BLOCUL IN CARE LOCUIESC S-AU AFISAT IN DATA DE 23-12-2010 CHELTUIELI AFERENTE PE LUNA NOIEMBRIE.IN DATA DE 29-12-2010 S-AU FACUT INCASARI DUPA ... (vezi toată discuția)
Costul apei in bucuresti euTU euTU Buna seara, a-si dori sa imi spuneti cat este metru cub de apa calda si rece in Bucuresti,.....care este pretul caldurii..... pentru ca la noi la asociatia de ... (vezi toată discuția)