avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... gresit numele copilului la tata in certificat de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

gresit numele copilului la tata in certificat de nastere

buna ziua!va rog sa-mi spuneti ce pot face sa pot schimba numele in certificatul de nastere la tata este gresit cu o litera.eu sant toullabi hamid reza si sant tatal fetei pe care o cheama tollabi sara iar eu sant trecut cu numele de tollabi hamidreza impreuna in certificatul de nastere.fata vrea sa isi faca si buletinul cu numele corect.mentionez eu locuiesc in olanda nu sant in romania cu ea ce se poate face sau va rog sa imi spuneti cum sa procedez .va multumesc pentru ajutorul accordat
Cel mai recent răspuns: Lavinia Marian , Consilier juridic 15:43, 9 Iulie 2010
Da. Fiica dv. va merge la primaria Timisoara, unde a fost inregistrata si va solicita rectificarea numelui. Sunt necesare : copii certificate dupa actele dumneavoastra de stare civila, ale mamei si actele fiicei dv.
In termen de 30 zile Primaria va trebui sa rectifice certificatul de nastere.
eu tocmai am facut o cerere pentru cineva in aceeasi situatie (copilul are trecut numele de familie gresit, tatal fiind tot cetatean strain ) si se va reyolva in cateva zile .
Cerere de rectificare depusa la Serviciul de stare civila , din cadrul primariei (practic serviciul care a intocmit actul respectiv )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere cu numele de familie gresit madirai madirai buna am si eu o problema cu certificatul de naste al fetei mele acum 10 ani iam facut certificatul de nastere la ambasada si din greseala numele de familie a ... (vezi toată discuția)
Rectificare prenume in certificatul de nastere Luminida Luminida Pe certificatul de nastere al baiatului meu este trecut incomplect numele mamei In cazul acesta ce se poate face? Baiatul are 8ani.Acum am aflat intimplator ... (vezi toată discuția)
Greseala intr-un act de stare civila myoara69 myoara69 bunicul se numeste DES....in .certificatul de casatorie sa gresit DAS..bunicul este decedat si vreau sa deschid succesiunea cu bunica si ea avand identitatea ... (vezi toată discuția)