O societate de recuperare creante ma ameninta cu executarea silita pentru neplata unei datorii restante catre o anumita banca (descoperit de cont, neachitat dupa ce am parasit fostul angajator). Deoarece am programul foarte incarcat, am solicitat bancii sa imi trimita documentele fie pe e-mail fie pe fax, urmand ca eu sa le inapoiez semnate si completate. Nu au fost de acord, au tinut mortis ca eu sa le semnez la sediul lor (tind sa cred ca vor asta deoarece nu vor sa am ocazia sa le citesc prea mult). Ideea e: am vrut si vreau in continuare sa platesc, dar nu pot ajunge la banca sa semnez amaratele alea de hartii de reesalonare pentru ca nu pot pleca in intervalul 9:30 - 17:00 de la serviciu, mi-este imposibil. Mi se pare o aberatie totala, eu vreau sa platesc, dar ei imi pun toate piedicile. In aceste conditii mi-au trimis o scrisoare de la o societate de recuperat creante care imi cerea sa platesc tot, probabil si intr-o singura transa, lucru imposibil de altfel (nu vbim de o suma extraordinara, 2.400 RON, dar totusi, este o suma destul de mare - depaseste salariul net lunar). In aceste conditii....ce imi pot lua la executarea silita sau ce mi se poate intampla? Nu am girat cu numele nimanui, nici cu vreo casa, absolut nimic de genul asta.
Multumesc anticipat pentru raspuns