avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - amenintare banca
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - amenintare banca

Buna ziua,

O societate de recuperare creante ma ameninta cu executarea silita pentru neplata unei datorii restante catre o anumita banca (descoperit de cont, neachitat dupa ce am parasit fostul angajator). Deoarece am programul foarte incarcat, am solicitat bancii sa imi trimita documentele fie pe e-mail fie pe fax, urmand ca eu sa le inapoiez semnate si completate. Nu au fost de acord, au tinut mortis ca eu sa le semnez la sediul lor (tind sa cred ca vor asta deoarece nu vor sa am ocazia sa le citesc prea mult). Ideea e: am vrut si vreau in continuare sa platesc, dar nu pot ajunge la banca sa semnez amaratele alea de hartii de reesalonare pentru ca nu pot pleca in intervalul 9:30 - 17:00 de la serviciu, mi-este imposibil. Mi se pare o aberatie totala, eu vreau sa platesc, dar ei imi pun toate piedicile. In aceste conditii mi-au trimis o scrisoare de la o societate de recuperat creante care imi cerea sa platesc tot, probabil si intr-o singura transa, lucru imposibil de altfel (nu vbim de o suma extraordinara, 2.400 RON, dar totusi, este o suma destul de mare - depaseste salariul net lunar). In aceste conditii....ce imi pot lua la executarea silita sau ce mi se poate intampla? Nu am girat cu numele nimanui, nici cu vreo casa, absolut nimic de genul asta.
Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: d4m4g3 , utilizator 14:35, 10 Iulie 2010
pt suma asta, va vor pune poprire pe salariu
Din cate am inteles 1/3 din salariu pana isi recupereaza datoria, corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita girant pucca20_2004 pucca20_2004 Buna ziua, in 2004 am girat pe cineva, in 2014 m-am trezit ca sunt executat silit deorece cel pe care am girat nu a platit ratele, banca nu m-a instiintat de ... (vezi toată discuția)
Datorie credit auto ContSters74221 ContSters74221 Buna ziua! va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea speta: In februarie 2008 ,am facut un credit auto la CEC .Pana anul acesta nu am intimpinat probleme ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita andreea.c andreea.c Buna seara. As avea si eu o intrebare si anume, azi am ridicat de posta somatia de la banca. Am facut refinantare la ei in august 2009 si in ultimele 3 luni nu ... (vezi toată discuția)